Posts

SEGMEN : REFRESH MY BLOGLIST

Image
Nak join, klik banner tau! :)

Hadiah Giveaway dah Sampai! Yeay!

Image
Assalammualaikum, :)

Alhamdulillah, baru-baru ni aku menang Giveaway dari Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway. Aku dapat 1 set Telekung. Boleh pilih lain lain warna tapi aku pilih warna putih sebab nak match ngan anak2 aku sebab pattern telekung yang Blogger Shu bagi ni sama pattern ngan anak2 aku punya. hehe



So, bila nak solat nanti boleh la matchy matchy..hehe. Tq Shu!
Hm..rasa nak buat Giveaway jugak lah..:) Nanti lah, nak fikir hadiah dulu.:)

Video yang memberi Inspirasi

Assalammualaikum korang..:)

Kadang-kadang kita ada hari yang kita rasa sangat malas nak berbuat sesuatu. Dan ada hari yang kita lupa untuk bersyukur dengan nikmat yang ALLAH s.w.t kurniakan pada kita. Jadi, kita perlukan sesuatu yang buatkan kita sedar yang kita dah dapat terlalu banyak nikmat rezeki.

Tak kira rezeki dari segi apa, sama ada kewangan, kesihatan, ada orang tua, punya anak, punya sahabat, ada kenderaan, tempat berteduh dsb.

So, ni antara video-video kegemaran aku dan aku harap korang pun boleh terinspirasi dengan video ni. :)



Kalau korang nak tengok lebih banyak lagi video, boleh tengok kat page ni : Inspirasi Setiap Hari.

Giveaway Merdeka 2019

Image
Nak join, klik banner. ^_^